Bilete Avion București Porto

Dacă planificați o călătorie de la București la Porto și căutați cele mai bune oferte pentru bilete de avion, sunteți în locul potrivit. Aici veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă rezerva zborul și a vă asigura că obțineți cel mai bun preț pentru călătoria dvs.

Informații generale

Porto, situat pe malul nord-vestic al Portugaliei, este un oraș pitoresc cunoscut pentru arhitectura sa impresionantă, vinurile delicioase și atmosfera sa vibrantă. Aeroportul Porto (Francisco Sá Carneiro) este principalul aeroport care deserveste orașul și este situat la aproximativ 11 km nord-vest de centrul orașului. Distanța dintre București și Porto este de aproximativ 3000 de kilometri, iar timpul mediu de zbor între cele două orașe este de aproximativ 4 ore și 30 de minute.

Cum să găsiți cele mai bune oferte pentru bilete de avion

Există mai multe modalități de a găsi cele mai bune oferte pentru bilete de avion de la București la Porto. Una dintre cele mai eficiente metode este utilizarea motoarelor de căutare a zborurilor online, precum Google Flights, Skyscanner sau Momondo. Aceste platforme vă permit să comparați prețurile de la diferite companii aeriene și să găsiți cele mai ieftine opțiuni disponibile pentru călătoria dvs.

De asemenea, ar trebui să fiți flexibil în ceea ce privește datele călătoriei și să căutați bilete în avans pentru a beneficia de tarife mai mici. În plus, abonarea la alerte de preț vă poate ajuta să fiți la curent cu fluctuațiile prețurilor și să achiziționați bilete la momentul potrivit, când prețurile sunt mai scăzute.

Cele mai populare companii aeriene care operează zboruri între București și Porto

Mai multe companii aeriene operează zboruri regulate între București și Porto, oferind călătorilor o varietate de opțiuni în ceea ce privește orarul și serviciile oferite. Printre cele mai populare companii aeriene care operează pe această rută se numără:

Companie aeriană Informații suplimentare
TAROM Compania națională de aviație a României, oferă zboruri regulate către Porto.
TAP Air Portugal Compania aeriană națională a Portugaliei, care operează numeroase zboruri către Porto din diverse destinații europene.
Ryanair Companie aeriană low-cost care oferă zboruri către Porto la prețuri accesibile.

Sfaturi pentru călătoria dvs. de la București la Porto

Pentru a vă asigura că călătoria dvs. de la București la Porto decurge fără probleme, iată câteva sfaturi practice:

 • Verificați cerințele de călătorie și restricțiile de la destinație înainte de a pleca, în special în contextul pandemiei COVID-19.
 • Rezervați biletele de avion cu câteva săptămâni înainte pentru a beneficia de tarife mai mici și pentru a vă asigura locul în zbor.
 • Asigurați-vă că aveți documentele de călătorie necesare, cum ar fi pașaportul și viza, în cazul în care este necesar.
 • Fiți la aeroport cu cel puțin două ore înainte de ora de îmbarcare pentru a evita întârzierile și stresul inutil.
 • Explorați opțiunile de transport către centrul orașului Porto de la Aeroportul Francisco Sá Carneiro, cum ar fi taxiurile, autobuzele sau serviciile de închirieri auto.

Cu aceste informații și sfaturi la îndemână, sunteți pregătit să vă rezervați biletele de avion și să vă bucurați de o călătorie minunată de la București la Porto. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la bord!

Întrebări frecvente

Pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria de la București la Porto, iată câteva întrebări frecvente:

 • Care este cel mai bun moment pentru a rezerva biletele de avion?
 • Care sunt opțiunile de transport de la Aeroportul Francisco Sá Carneiro către centrul orașului Porto?
 • Care sunt documentele de călătorie necesare pentru călătoria internațională?
 • Există restricții specifice legate de pandemia COVID-19 pe care trebuie să le iau în considerare?
 • Cum pot verifica cerințele de călătorie și restricțiile specifice destinației mele?

Opțiuni de transport de la Aeroportul Francisco Sá Carneiro către centrul orașului Porto

Pentru a ajunge de la Aeroportul Francisco Sá Carneiro la centrul orașului Porto, călătorii au mai multe opțiuni, inclusiv:

 • Taxiuri: disponibile în afara terminalului de sosiri, sunt o opțiune comodă și rapidă pentru a ajunge în oraș.
 • Autobuze: există servicii regulate de autobuz care fac legătura între aeroport și centrul orașului, oferind o opțiune mai economică pentru călători.
 • Servicii de închirieri auto: mai multe companii de închirieri auto sunt disponibile la Aeroportul Francisco Sá Carneiro, permițând călătorilor să exploreze Porto și împrejurimile sale în mod independent.

Documente de călătorie necesare pentru călătoria internațională

Pentru călătoriile internaționale, călătorii ar trebui să aibă la ei următoarele documente:

 • Pașaport valabil: asigurați-vă că pașaportul dumneavoastră este valabil pentru întreaga perioadă a călătoriei și că aveți suficiente pagini libere pentru ștampilele de intrare și ieșire.
 • Viză (dacă este necesar): verificați cerințele de viză ale țării dumneavoastră de destinație și asigurați-vă că aveți o viză valabilă, dacă este necesar.
 • Alte documente: în unele cazuri, s-ar putea să fie necesare alte documente, cum ar fi permisele de ședere sau documentele de confirmare a rezervărilor de hotel.

Restricții specifice legate de pandemia COVID-19

În contextul pandemiei COVID-19, călătorii ar trebui să fie conștienți de posibilele restricții și cerințe specifice impuse de destinația lor de călătorie. Acestea ar putea include:

 • Cerințe de testare COVID-19: unele țări pot solicita călătorilor să prezinte un rezultat negativ al testului COVID-19 efectuat înainte de călătorie.
 • Autoizolare sau carantină: anumite destinații pot impune călătorilor să se autoizoleze sau să intre în carantină la sosirea în țară.
 • Restricții de călătorie: unele țări pot avea restricții specifice privind călătoriile din anumite țări cu rate ridicate de infecție COVID-19.
Photo of author

Gaze

Lasă un comentariu