O EXPERIENTA UNICA!

  •  Voucher-ul Belle Maison Spa este modul perfect prin care va puteti surprinde prietenii, familia si colegii cu o experienta unica. Cu ocazia zilei de nastere, a sarbatorilor de peste an sau a oricarui alt motiv de aniversare oferiti in dar rasfat , relaxare si stare de bine. Voucher-ul este usor de comandat si personalizat.
  • Puteti comanda online terapiile dorite iar la campul de observatii precizati ca serviciile se vor transforma in voucher, ne puteti suna sau ne puteti trimite un email prin formularul de contact sau direct la relax@maisonspa.ro. Il puteti ridica direct de la sediul nostru in doar cateva minute si daca nu v-ati hotarat la un ritual, terapeutii Belle Maison va vor oferi cele mai bune sfaturi astfel incat persoana draga sa aiba parte de o experienta memorabila.
  • Rasfaturi din cap pana in picioare!Daca timpul nu va permite sa ajungeti la noi va putem trimite voucher-ul prin curierat rapid cu plata ramburs iar daca valoarea acestuia este mai mare de 300 lei facem cinste cu transportul.Valoarea in bani a voucher-ului nu se poate returna ulterior achizitiei acestuia. Terapiile/rasfaturile achizitionate nu pot fi schimbate cu alte servicii.Valabilitatea voucher-ului este de 45 de zile. Voucherele valorice ce depasesc suma de 700 de lei sunt valabile timp de 3 luni de zile.