Luana Codreanu: o zi petrecuta la Belle Maison Spa este „hrana” pentru minte, trup si suflet

Luana Codreanu: o zi petrecuta la Belle Maison Spa este „hrana” pentru minte, trup si suflet

Luana Codreanu: o zi petrecuta la Belle Maison Spa este „hrana” pentru minte, trup si suflet

Luana Codreanu este unul dintre cele mai urmariti si influenti creatori de continut din mediul online, insa dincolo de numeroasele sale colaborari cu branduri de prestigiu, de prezenta constanta la saptamanile internationale ale modei si de aparitiile in revistele glossy, Luana se numara printre reprezentantii noii generatii care a stiut cum sa isi construiasca pas cu pas cariera, investind constant in pregatire si in formare profesionala.

Are numai 27 de ani, insa in CV-ul ei se regasesc studii universitare si de masterat in domeniul marketing-ului si al comunicarii in afaceri, participari la diferite conferinte tematice, cursuri de media la una dintre cele mai bune scoli din Romania si cursuri de fashion styling. Luana este perfect constienta ca secretul succesului consta intr-o baza solida de cunostinte, iar aceasta preocupare a ei poate fi lesne deslusita si prin intermediul articolelor pline de substanta, publicate pe site-ul www.lastminutecouture.com.

Pe noi ne-a cucerit inca de la prima vizita la SPA si am fost curiosi sa aflam mai multe detalii despre metodele la care apeleaza pentru a se relaxa si a se deconecta. Asta pentru ca Luana manifesta o aplecare speciala inspre practicile si terapiile de wellbeing, mediteaza, este adepta sportului si a sesiunilor de yoga, si mai presus de toate este constienta ca rasfatul este o necesitate in contextul unui trai plin de provocari.

Ce inseamna pentru tine relaxarea si care sunt deprinderile, obiceiurile sau tabieturile care te deconecteaza?

Relaxarea pentru mine este fericire absoluta. In mediul in care activez nu se intampla foarte des sa ma bucur de aceasta stare, insa am gasit felurite metode prin care sa imi recapat echilibrul interior si starea de bine. Ma ajuta mult meditatia, in fiecare dimineata, cand ma trezesc, 10-15 minute de recunostinta, ganduri bune si exercitii de respiratie. Totodata, masajul este optiunea cea mai complexa de relaxare, atat psihica, cat si fizica. Macar o data pe luna ma abonez la o zi completa de SPA. Este hrana pentru minte, trup si suflet.

Cu ce asociezi de regula starea de bine?

Cu liniste, cu zambet, cu echilibru. Cand sunt bine cu mine, totul in jur pare mai frumos.

Cum percepi ritualurile SPA? Apelezi la ele doar pentru relaxare si rasfat sau le consideri necesitati in traiul de zi cu zi?

Le consider necesare, nicidecum un moft. Inca din cele mai vechi timpuri, ritualurile SPA erau un obicei esential, la fel ca somnul sau mesele. Totusi, in zilele noastre, in epoca vitezei, suntem mai usor distrasi de activitatile zilnice, si o zi de SPA intra in categoria rasfat.

Va spun sincer ca eu mi-am propus ca anul acesta sa trec zilele de rasfat la categoria necesitati.

Care sunt terapiile preferate din meniul Belle Maison Spa?

Pana acum am incercat doar ritualul „I found my love in India” care mi-a placut la nebunie. Venisem cu o mare nevoie de relaxare, detensionare, decontractare musculara si am plecat alt om din SPA. Au fost doua ore magice. Mai ales masajul facial si capilar de la final. Cireasa de pe tort!

Ai observat vreo schimbare in viata ta de cand mergi frecvent la spa? Care sunt principalele beneficii pe care le resimti in urma ritualurilor spa?

Efectele sunt evidente chiar din momentul in care iesi pe usa SPA-ului. E un sentiment de eliberare, de relaxare totala. Ma simt mai calma, mai linistita, zambesc mai mult, postura mi se schimba, nuantele din jur capata o tenta bine definita de roz (hahaha!)

Ce anume te determina sa revii de fiecare data cu drag la Belle Maison Spa?

Locul, atmosfera, terapeutii exceptionali, serviciile, amplasarea (faptul ca este in centrul orasului) si faptul ca m-am simtit din prima clipa ca acasa.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *