Laura Antonov: relaxarea inseamna sa te bucuri mai mult de viata

Laura Antonov: relaxarea inseamna sa te bucuri mai mult de viata

Laura Antonov: relaxarea inseamna sa te bucuri mai mult de viata

Este extrem de activa, insa stie foarte bine cand si cum sa tempereze ritmul de lucru, are o energie atat de buna incat molipseste cu optimism pe toti cei din jurul sau, si este o „vanatoare” profesionista de lucruri chic, cool si neaparat performante, despre care povesteste cu lux de amanunte pe blogul sau – www.lachicboutique.ro, unul dintre cele mai longevive si mai bine documentate proiecte de lifestyle din mediul online autohton. Asta ca sa nu mai spunem ca Laura Antonov este o adevarata enciclopedie auto, ani buni lucrand in cadrul unei prestigioase companii de profil, iar platforma sa – www.shedrives.ro – stand marturie a intregii sale expertize. Iar pentru ca stim bine ca nu refuza niciodata un cappucino bun, am decis sa o provocam la o discutie despre ritualurile sale preferate de relaxare si detensionare, Belle Maison Spa fiind locul sau preferat pentru clipe tihnite de refacere si reincarcare a bateriilor.

Ce inseamna pentru tine relaxarea si care sunt deprinderile, obiceiurile sau tabieturile care te deconecteaza?

Din păcate, în ziua de astăzi, cuvântul relaxare și-a cam pierdut semnificația… parcă foarte rar mai găsesc timp, și chiar dispoziția, de a mă relaxa complet. Sunt în permanență conectată la rețelele sociale, la site-urile de știri și informații profesionale, deci în primul rând relaxare ar însemna deconectare, distanțare de telefon și de rețeaua de internet.

Mă relaxează o plimbare în parc cu cățeii, o escapadă la munte sau la mare, pe o plajă pustie, mă relaxează condusul, pe drumuri nebătute în special, câteva ore în compania unui roman pasionant sau a unui film pe care îmi doream demult să îl văd sau revăd, să pictez sau să mă ocup de plantele pe care am început să le „adopt” din perioada de izolare, și, binențeles, o zi petrecută la spa.

Cu ce asociezi de regula starea de bine?

În primul rând, o asociez cu „acasă” pentru că acolo se află toate persoanele și lucrurile care mă fac să mă simt bine.

Am o stare de bine atunci când sunt relaxată, când mă simt răsfățată și bine în pielea mea… și iarăși am ajuns la ritualurile spa.

Cum percepi ritualurile SPA? Apelezi la ele doar pentru relaxare si rasfat sau le consideri necesitati in traiul de zi cu zi?

Relaxarea și starea de bine sunt necesare pentru a-mi continua activitatea și a fi productivă, deci acele clipe de răsfăț oferite de ritualurile spa devin o necesitate. Și cred că și cei din jurul meu apreciază persoana mai veselă și mai tonică în care mă transform după o vizita la spa.

Care sunt terapiile preferate din meniul Belle Maison Spa?

Fiind o persoană activă, mereu în priză și foarte încordată, sunt absolut îndrăgostită de masajele de relaxare, în special de masajul scalpului, dar și de ritualul baii picioarelor, care include presopunctură, masaj și exfoliere.

Ai observat vreo schimbare in viata ta de cand mergi frecvent la spa? Care sunt principalele beneficii pe care le resimti in urma ritualurilor spa?

Se observă beneficiile unei sesiuni la spa imediat, cel puțin atunci când ritualul este realizat de persoane specializate și profesioniste. Sunt mult mai calmă, mai analitică, reușesc să îmi pun mai ușor ordine în gânduri și priorități, mai pozitivă… chiar și calitatea somnului este îmbunătățită datorită stării de relaxare indusă.

Ce anume te determina sa revii de fiecare data cu drag la Belle Maison Spa?

Am aprecial de la prima vizită la Belle Maison Spa, în urmă cu muuuulți ani, atmosfera caldă și zen, dar și personalul amabil și foarte profesionist. Sincer, de fiecare dată când îi trec pragul mi-aș dori să rămân cât mai mult, pentru că îmi oferă acea senzație, sentiment minunat de vacanță, de lipsă de griji și de liniște, care te ajută să treci peste orice dificultate cu zâmbetul de buze.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *