Happy Food. Happy you (Cum să slăbeşti fără să ai stări de depresie)

Happy Food. Happy you (Cum să slăbeşti fără să ai stări de depresie)

Happy Food. Happy you (Cum să slăbeşti fără să ai stări de depresie)

Dragi cititori,

Azi, facem cunoştinţă cu Bianca Poptean, consilier nutriţionist şi fondatoarea programului alimentar Happy Food, Happy You. Conceput special pentru a ne ajuta să slăbim, acesta mizează pe consumul unor alimente sănătoase, ce ne fac să ne simţim bine întrucât eliberează endorfine în corp. Aşadar, Bianca demonstrează că putem să ne remodelăm silueta fără să ne confruntăm cu stări depresive, pe care le experimentează toţi cei care urmează un regim alimentar.

 

Bianca Poptean va susţine un workshop chiar pe această temă la Belle Maison Spa pe 26 noiembrie,în cadrul căruia vom afla cum ne influenţează alimentaţia felul în care ne simţim, cum putem ține o dietă fără să ne simțim frustrați, ce alimente ne influențează starea de bine și ne ajută să fim veseli și fericiți, dar și trucuri pentru o viață sănătoasă.
Lista de înscrieri este deja deschisă. Înainte de a vă detalii organizatorice, vă propun să aflăm povestea speaker-ului nostru.

Cu o experiență de peste 15 ani în jurnalism ( TV, reviste glossy, online), Bianca Poptean s-a apucat să studieze mai serios nutriția în momentul în care oameni dragi, din familie, au avut probleme grave de sănătate cauzate de un stil alimentar nepotrivit. “Și tatăl și bunicul meu au plecat prea devreme dintre noi din cauza unui diabet perfid, neținut sub control. Astfel, din păcate, am văzut cu ochii mei cum se distruge organismul dacă nu adopți o dietă potrivită problemelor de sănătate,” ne-a povestit Bianca.

Un alt moment important în decizia de a deveni consilier nutriționist a fost șederea de 3 luni în Beijing unde a fost uimită să observe anumite principii alimentare foarte sănătoase pe care asiaticii le respect cu religiozitate. Acolo a învățat că alimentele ne sunt medicamente!

Și, poate cel mai important aspect în luarea acestei decizii, de a se apleca spre studiul alimentației sănătoase, a fost călătoria magică pe care a avut-o alături de băiețelul ei cel mic care s-a născut prematur și pentru a cărui recuperare a călătorit în toată lumea (din China în Turcia sau din Brazilia în Grecia). A fost cea mai importantă și profundă experiență care i-a schimbat total prioritățile și perspectiva asupra vieții. A înțeles că gândirea pozitivă, controlul emoțiilor (inclusiv prin alimentație), terapiile alternative, dar și un stil de viață sănătos, pot fi niște ancore solide în momentele de cumpănă prin care oricine trece în această viață.

Bianca a creat un plan alimentar, mai degraba un îndrumar de viață sănătoasă ( tocmai pentru că nu crede în dietele draconice pe timp limitat) în care a adăugat alimente ce oferă organismului o stare de bine, făcându-l să treacă mai ușor de la un stil alimentar dezechilibrat la unul sănătos. Mai mult, pentru că a înțeles că alimentația este în strânsă legătură cu emoțiile (ceea ce mâncăm ne influențează emoțiile, dar și emoțiile ne determină să mâncăm impulsiv), Bianca aplică și niște terapii alternative pacienților care înțeleg că kilogramele în plus sau problemele de sănătate pot avea și cause emoționale.

 

Workshop-ul Happy Food, Happy You va avea loc în data de 26 la Belle Maison Spa, pe str. Speranţei, nr. 20. Locurile sunt limitate, iar biletul de intrare costă 115 lei.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *